Szproty wędzone w Oleju roślinnym
towar niedostępny





Opis
SZPROTY WĘDZONE W OlejU ROŚLINNYM
Szprot (sprattus sprattus) dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w morzu Bałtyckim (strefa połowu FA0 27IIId).
Ryby wędzone dymem olchowym. Naturalne źródło OMEGA 3.
SKŁAD:
Szproty wędzone - nie mniej niż 70%, Olej roślinny - rzepakowy - 28,2%, sól.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
Wartość energetyczna - 1472kJ/356kcal
Tłuszcz -32g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -4g
Węglowodany - 0g
Białko - 17 g
Sól - 1,2 g
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w temp od 0°C do +6°C nie dłużej niż 24 godziny.
masa netto: 100g
masa netto ryb: 70g