krem z czerwonej fasoli
towar niedostępny





Opis
Krem z czerwonej fasoli kakaowy fair trade bio
krem z czerwonej fasoli o wadze 210 gram wyprodukowany przez bio planet. krem idealnie nadaje się na kanapki oraz do różnego rodzaju wypieków takich jak ciasta np. murzynek bądź zebra , krem na tort czy nadzienie do ciastek typu eklerka . Składniki wprowadzone do obrotu zgodnie ze standardami Fairtrade: kakao, cukier. Ogółem: 45,2 %. Produkt pasteryzowany.
Składniki
woda, fasola czerwona kidney* 23 %, cukier trzcinowy*, kakao* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Uwagi
Wytrącanie się wody na wierzchu jest procesem naturalnym nie świadczy o złej jakości produktu.
Alergeny
Może zawierać soję.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100ml produktu |
128kcal 538kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,7g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8g |
Węglowodany, w tym: | 22g |
- cukry | 18g |
Błonnik | 3,6g |
Białko | 4,3g |
Sól | 0g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.
Kraj producenta
Włochy