Syrop klonowy bio 250 ml
towar niedostępny





Opis
SKŁADNIKI
100% ekologiczny Syrop klonowy A (wg klasyfikacji kanadyjskiej - Amber nr 2)
OPIS
Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania Soku, uzyskiwanego z pnia klonów. Jest niezwykle pożywny i doskonale zastępuje inne produkty słodzące. Syrop klonowy polecany jest jako dodatek do naleśników, wafli oraz ciast.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1488 kJ / 355 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 88,6 g
w tym cukry - 88,4 g
Białko - 0 g
Sól - 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Polska
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Kanada
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 360