Pesto bazyliowe z tofu wegańskie bio 130 g - Alce Nero
towar niedostępny





Opis
SKŁADNIKI
bazylia* (39%), Olej słonecznikowy*, tofu*(10%) (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), oliwa z oliwek extra virgin*(10%), orzechy nerkowca*, sól, orzeszki piniowe* (0,9%) (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wegańskie Pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie Pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1845 kJ/448 kcal
Tłuszcz - 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany -3,4 g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik - 1 g
Białko - 3,5 g
Sól - 2,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.