Pasta kremowa z mango i curry bezglutenowa bio 140 g - allos
towar niedostępny





Opis
Olej słonecznikowy*, puree z mango* (15%), Sok pomarańczowy z Koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, Syrop z agawy*, Sok cytrynowy z Koncentratu*, napój kokosowy*, sól morska, curry* (1%), ocet owocowy*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, biały pieprz*, chili w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS:
Gęsta pasta z mango i curry. Idealne do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1651 kJ / 400 kcal
Tłuszcz - 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,4 g
Węglowodany -11 g
w tym cukry -9,1 g
Błonnik- 1,6 g
Białko - 2,9 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.