Pasta kremowa z awokado bezglutenowa bio 140 g - allos
towar niedostępny





Opis
awokado* (20%), Olej słonecznikowy*, woda, Pomidory*, nasiona słonecznika*, Sok cytrynowy z Koncentratu*, Cebula*, Syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS:
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado.
Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1248 kJ / 302 kcal
Tłuszcz - 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,6 g
Węglowodany - 7,6 g
w tym cukry - 5,1 g
Błonnik - 2,4 g
Białko - 3,1 g
Sól - 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.