Papryka nadziewana serem kremowym łagodna

towar niedostępny





Produkty powiązane
Papryka habanero

Papryka habanero jest jedną z najostrzejszych i najbardziej pikantnych papryczek. Jej ostrość w skali Scoville'a wynosi 100 000-500 000. Należy do roślin przyprawowych, więc wspaniale sprawdza się jako dodatek do wielu dań, nadaje im wyrazisty smak. Można dodawać ją również do Sosów, zup, a nawet do słodkich przetworów.
Papryka chilli

Papryka chilli - ma ostry charakter.
Papryka zielona

Papryka zielona jest najmniej kaloryczną odmianą papryki, przez co szczególnie polecana jest osobom na diecie. W smaku jest delikatnie gorzka. Tak jak inne papryki, można ją piec, gotować, dusić oraz grillować. Warto wspomnieć, że podczas obróbki termicznej nie traci ona swoich właściwości. Ze względu na charakterystyczną, zieloną barwę wspaniale prezentuje się na talerzu oraz dodaje potrawom kolorytu.
Papryka czerwona

Papryka jest warzywem pochodzącym z ameryki południowej, a rozprzestrzeniona została głównie dzięki Węgrom. Swoje zastosowanie odnalazła głównie w kuchni, jest bardzo uniwersalna i posiada wiele sposobów użycia i przygotowania. W formie sproszkowanej to jedna z najczęściej używanych przypraw, szczególnie w kuchni meksykańskiej i hiszpańskiej. Paprykę można spożywać na surowo np. jako dodatek do kanapek lub upiec faszerowaną, ale można ją także grillować i gotować. Jest jednym z podstawowym składników leczo i zupy meksykańskiej.
Papryka pomarańczowa

Papryka pomarańczowa jest jedną z rzadziej spotykanych odmian. Smakiem przypomina paprykę czerwoną, choć jest trochę delikatniejsza. Idealnie sprawdzi się jako składnik sałatek i zup. Ze względu na ciekawą, pomarańczową barwę może pełnić w daniach funkcję dekoracyjną.
Papryka żółta

Żółta odmiana papryki charakteryzuje się łagodniejszym, bardziej neutralnym smakiem. Papryka jest dość uniwersalnym warzywem i posiada wiele sposobów przygotowania. Podobnie jak inne odmiany, Papryka żółta doskonale smakuje w postaci faszerowanej, pieczonej, gotowanej i grillowanej.
Papryka ramiro opakowanie

Papryka ramiro - ma słodki smak.
Papryka czerwona bio

Papryka jest warzywem pochodzącym z ameryki południowej, a rozprzestrzeniona została głównie dzięki Węgrom. Swoje zastosowanie odnalazła głównie w kuchni, jest bardzo uniwersalna i posiada wiele sposobów użycia i przygotowania. W formie sproszkowanej to jedna z najczęściej używanych przypraw, szczególnie w kuchni meksykańskiej i hiszpańskiej. Paprykę można spożywać na surowo np. jako dodatek do kanapek lub upiec faszerowaną, ale można ją także grillować i gotować. Jest jednym z podstawowym składników leczo i zupy meksykańskiej.
Papryka konserwowa 640g

Produkt pasteryzowany.
Papryka nadziewana kapustą

Papryka nadziewana kapustą papryczki nadziewane kiszoną kapustą w słodkiej, octowej zalewie. Papryczki zapakowane w wiaderku o pojemności ok 0.9-1kg.
Papryka zielona świeża bio

Papryka zielona jest najmniej kaloryczną odmianą papryki, przez co szczególnie polecana jest osobom na diecie. W smaku jest delikatnie gorzka. Tak jak inne papryki, można ją piec, gotować, dusić oraz grillować. Warto wspomnieć, że podczas obróbki termicznej nie traci ona swoich właściwości. Ze względu na charakterystyczną, zieloną barwę wspaniale prezentuje się na talerzu oraz dodaje potrawom kolorytu.
Papryka żółta świeża bio

Żółta odmiana papryki charakteryzuje się łagodniejszym, bardziej neutralnym smakiem. Papryka jest dość uniwersalnym warzywem i posiada wiele sposobów przygotowania. Podobnie jak inne odmiany, Papryka żółta doskonale smakuje w postaci faszerowanej, pieczonej, gotowanej i grillowanej.
Habanero luz

Papryka chilli habanero, to jedna z ostrzejszych papryk. Używana głównie jako dodatek do dań. Dodanie nawet Kawałeczka tej papryki nadaję potrawie ostrości.
Przy przygotowywaniu tej papryki należy używać rękawiczek i zachować ostrożność, ponieważ gdy dostanie się do oka może sprawić dużo bólu.
Chrzan w słoiku

Chrzan to bardzo popularna przyprawa w polskiej kuchni. Smak ma ostry, idealnie komponuje się z mięsem i wędlinami.
Dynia w zalewie słodko kwaśnej

Można przez cały rok cieszyć się smakiem dyni, ta forma pozwala nam na przechowanie dyni jesiennej nie tracąc przy tym składników odżywczych.
Greckie pikantne papryczki z fetą

Papryczki w Oleju są bardziej soczyste i słodkie. Nadziewane są serem feta, dzięki czemu zyskują ciekawy smak i aromat. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do kanapek, potraw lub jako przekąska.
Kapusta kiszona czerwona 0,5kg

Kapusta kiszona opakowanie 0.5kg
Produkt tradycyjnie wytworzony bez konserwantów
składniki: Kapusta, sól, marchew;
Przechowywać w chłodnym miejscu.
Kapusta kiszona luz

Kapusta kiszona to poszatkowana Kapusta poddana procesowi fermentacji, proces naturalny zachodzący po zasypaniu kapusty solą. W wyniku fermentacji i rozkładu cukrów przez bakterie powstaje kwas mlekowy nadający kapuście charakterystyczny kwaśny smak. Jest to bardzo zdrowy produkt spożywczy, ponieważ bakterie kwasu mlekowego korzystnie wpływają na florę bakteryjną jelit oraz układ odpornościowy człowieka.
Bardzo często Kapusta kiszona stosowana jest przy oczyszczeniu organizmu, jak również odrobaczeniu. W połączeniu z innymi kiszonkami takimi jak zakwas z buraka czy ogórki kiszone daję naprawdę super efekty.
Nasza Kapusta kiszona jak i inne kiszonki powstają naturalnie, nie ma w nich dodatku octu przez co Kapusta nie traci swoich wartości.
kapusta kiszona z miodem i czosnkiem 0,5kg

Kapusta kiszona z miodem i czosnkiem idealna do ziemniaczków i ryby.
Kimchi z burakiem i czosnkiem

Kimchi płatki kapusty z marchewką, burakiem, czosnkiem i chili.
Ogórki kanapkowe

Ogórki kanapkowe o słodko-kwaśnym smaku to idealny dodatek do kanapek i burgerów domowych. Ogórki pokrojone są w plasterki, dzięki czemu mogą trafić ze słoika prosto na kanapkę.
Maliny w Syropie

Dzięki malinom w Syropie możemy cieszyć się ich smakiem nie tylko latem. To świetny dodatek do deserów, potraw na słodko oraz do dekoracji ciast i tortów. Gorąca herbata z dodatkiem miodu i malin w Syropie to idealny pomysł na zimowy wieczór.
Ogórek kiszony luz

Ogórki kiszone powstają w wyniku fermentacji, podczas której cukry zamieniają się w kwas octowy, dwutlenek węgla oraz najważniejsze, czyli kwas mlekowy.
Cukier trzcinowy brązowy demerara bio 500 g - Bio Planet

Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Krem z kasztanów jadalnych bio 270g. - Alce Nero

Składniki: kasztany jadalne*(54%), cukier winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Podgrzybki marynowane 300g

Podgrzybki marynowane, produkt pasteryzowany.
skład:
podgrzybki 51%
woda, marchew, Cebula, cukier, ocet, sól, Gorczyca, pieprz, liść laurowy
Surówka carotka

Skład:
Marchew 85%; śmietana 8%; cukier; kwasek cytrynowy; substancja konserwująca E211
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 315KJ/75kcal; tłuszcz 1,6g w tym
nasycone kwasy tłuszczowe 0,89g; węglowodany 12,66g w tym cukry 12,56g; białka 1,01g;
sól 0,17g
Surówka koperkowa

Skład:
Kapusta biała 81%' marchew 1,5%; koper 1,5%; sól; kwasek cytrynowy;
majonez 16% (woda, Olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet, cukier, odtłuszczone mleko w proszku, sól, Gorczyca, stabilizator, kwasek cytrynowy, aromat papryki);
substancja konserwująca E200, E202, E211; substancja słodząca (sacharyna, sacharoza).
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 590KJ/143kcal; tłuszcz 12,73g w tym
nasycone kwasy tłuszczowe 0,37g; węglowodany4,42g w tym cukry 3,67g; białka 1,62g;
sól 1,19g
Surówka królewska

Skład:
Kapusta 66%; kukurydza 7%; por 4%; marchew 3%; majonez 20% (zawiera mleko w proszku i gorczycę); sól; kwasek cytrynowy' substancja konserwująa E200, E202;
substancja słodząca (sacharyna, sacharoza)
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 724KJ/175kcal; tłuszcz 1,6g w tym
nasycone kwasy tłuszczowe 1,13g; węglowodany 5,3g w tym cukry 3,5g; białka 1,69g;
sól 0,69g
Surówka z pekińskiej kapusty

Skład:
Kapusta pekińska 44%; Kapusta biała 26%; marchew 10%; Papryka 9%; ogórek zielony 7%; kukurydza 4%; sól; kwasek cytrynowy; substancje konserwujące E200, E211;
substancja słodząca (sacharyna, sacharoza)
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 111KJ/27kcal; tłuszcz 0,34g w tym
nasycone kwasy tłuszczowe 0,07g; węglowodany 3,53g w tym cukry 2,37g; białka 1,28g;
sól 1,28g
Surówka z pora

Skład:
Kapusta 70%; Jabłko 7%; por 6%; marchew 3%; majonez 14% (zawiera mleko w proszku i gorczycę); sól; kwasek cytrynowy; substancja konserwująca E200, E202;
substancja słodząca (sacharyna, sacharoza).
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 538KJ/130kcal; tłuszcz 11,18g w tym
nasycone kwasy tłuszczowe 0,08g; węglowodany 4,77g w tym cukry 4,1g; białka 1,54g;
sól 1,05g
Surówka z selera

Skład:
Kapusta 43%' seler 39%; marchew 1%; majonez 17% (zawiera mleko w proszku i gorczycę); sól; kwasek cytrynowy; substancja konserwująca E200 E202;
substancja słodząca (sacharyna sacharoza)
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 600KJ/145kcal; tłuszcz 13,1g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,94g;
węglowodany3,65g w tym cukry 3,1g; białka 1,57g; sól 0,93g
Sól kłodawska drobno mielona 1 kg - Crystalline Planet

Sól kłodawska to doskonała alternatywa dla soli kuchennej. Nierafinowana, nie zawiera substancji przeciwzbrylającej.