Jogurt naturalny wysoko białkowy bez laktozy
towar niedostępny





Opis
JOGURT NATURALNY
Jogurt naturalny wysoko białkowy bez laktozy o wadze 180 gram , wyprodukowany przez Maluta. Pozbawiony tłuszczu naturalny jogurt wysoko białkowy odznacza się wysoką wartością odżywczą, znacznymi walorami smakowymi oraz możliwością spożywania na wiele sposobów. Jogurt naturalny bez mleka w proszku z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym składa się tylko z dwóch składników jakim są mleko pasteryzowane oraz kultury bakterii jogurtowych. Samego białka w całym kubku znajduje się 16,2 gramy.
SKŁADNIKI
mleko pasteryzowane,
żywe kultury bakterii jogurtowych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH
Wartość energetyczna 241 kJ / 57 kcal
Tłuszcz 0,0 g
w tym kwasy nasycone 0,0 g
Węglowodany 5,2 g
w tym cukry 4,7 g
Białko 9,0 g
Sól 0,10 g