Hummus pikantny bezglutenowy bio 170 g - florentin
towar niedostępny





Opis
gotowana Ciecierzyca* 71 % (woda, Ciecierzyca*), pasta SEZAMowa* (tahini*) 11 %, Papryka* 6 %, Olej słonecznikowy*, Papryka czerwona ostra* 2 %, sól morska, czosnek*, kminek*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny, składnik pozyskany z trzciny cukrowej)
OPIS:
Pasta z ciecierzycy z tahini (pasta SEZAMowa) i papryki ostrej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 800 kJ/190 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 6,7 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 7,3 g
Białko: 6,9 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w chłodnym miejscu, w temperaturze do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.