Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Dwudziestogramowe opakowanie suszonych Borowików. Grzyby z racji swojego wyjątkowego smaku idealnie nadadzą się do potraw z dziczyzny, bigosu również na Sosy, zupy i nie tylko.
Smak przepysznej jesieni zamknięty w słoiku. Dzięki marynowanym podgrzybkom możemy się cieszyć smakiem grzybów cały rok! Możemy dodać podgrzybki do czego tylko chcemy. Najlepiej komponują się na przykład z tatarem. Świetnie będą się sprawdzać również jako dodatek do sałatek.
Morele to niewielkie owoce pochodzenia Azjatyckiego. Wyglądem przypominają śliwki, odróżnia je jasnopomarańczowa barwa. Owoce przechodzą naturalny proces suszenia na słońcu, dzięki któremu zachowują swoje właściwości i składniki odżywcze, nie zawierają konserwantów i siarki. Morele niesiarkowe charakteryzują się ciemniejszą, brązową skórką. Świetnie sprawdzą się jako słodka przekąska i zamiennik słodyczy ale możne je również dodawać do porannej owsianki czy nawet dań mięsnych.
Jabłka suszone są zdrową przekąską o wielu właściwościach. Są źródłem błonnika, który wspiera układ pokarmowy i reguluje procesy trawienne oraz witaminy C i witamin z grupy B, które wzmacniają odporność oraz korzystnie wpływają na kondycję skóry. Zawierają także polifenole i substancje bioaktywne, które zapobiegają rozwojowi chorób przewlekłych. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do deserów i ciast oraz kompotów i herbat.
Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem. To zarówno cieKawa w smaku i pożywna przekąska, jak również świetny dodatek do różnych potraw np. do porannej owsianki lub innych kasz, kompotów, deserów, sałatek, ciast, powideł oraz do nadziewania mięs.
mun (grzyby suszone)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne grzyby mun zaliczane są do najstarszych grzybów spożywczych świata. W kuchni dalekiego Wschodu uznawane za podstawowy artykuł żywnościowy. Charakteryzują się delikatnym, szlachetnym smakiem. Idealne jako dodatek do zup, potraw duszonych, Sosów. Dobrze komponują się z ostrymi przyprawami.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
grzyby należy moczyć w gorącej wodzie ok. 20 min., a następnie gotować przez ok. 10 min.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.