Ceko ser antek 135 g
towar niedostępny





towar niedostępny
Serek waniliowy do naleśników to świetna opcja na szybkie i pyszne nadzienie.
Produkt posiada CERTYFIKAT DOCEŃ POLSKIE 2014 i CERTYFIKAT ZARZĄDU POLSKIEGO STOWARZYSZENIA OSÓB Z CELIAKĄ I NA DIECIE BEZGLUTENOWEJ.
Zdobył też nagrodę w konkursie wyrobów mleczarskich Bratoszewice 2018!
Kumasz to? Kumato-czarny lub czekoladowy pomidor, tak go nazywamy, dodaj do surówki lub sałatki, najlepiej jak go pokroisz w mniejsze części, (całego trochę gorzej zjeść), ubarwi nudne już dla niektórych jednolite dania. Dobrze smakuje na kanapki. Pomidor kumato ciekawie smakuje pieczony z piekarnika. Kumato działa jako, przeciwutleniacz, zalecany cukrzykom i osobom po radioterapii.
Średniej wielkości, żywo czerwone, mięsiste, jędrne i słodkie.
Produkt sprzedawany na kilogramy.
Produkt zmiennowagowy.
Dostępność: cały rok ( w okresie od kwietnia do listopada dostępny produkt polski w okresie zimowym listopad/marzec produkt pochodzenia Hiszpańskiego)
Na dokumentach (paragon, faktura) będzie rzeczywista waga produktu i cena do zapłaty będzie przeliczona wg tej faktycznej wagi produktu.
Jest to bardzo charakterystyczny pomidor, ze względu na swój żółty kolor i jajowaty kształt. Od zwykłego pomidora odróżnia go również delikatny, lekko słodki smak. Świetnie nadaje się również do różnego rodzaju przetworów, zup, Sosów oraz jako dodatek do sałatki czy kanapek.
Pomidory to dla wielu osób wręcz podstawa diety – zwłaszcza, że obecnie można jeść je przez cały rok.
Produkt sprzedawany na kilogramy.
Pomidory gargamel są to najbrzydsze Pomidory wybrane z najładniejszych pomidorów malinowych, dostępnych w naszych delikatesach. Pomidory te charakteryzują się najczęściej czarną plamką u dołu pomidora, dziwnymi deformacjami, spłaszczeniami, bądź zgrubieniami. Pomidory gargamel to najsmaczniejsze Pomidory jakiekolwiek tylko mieliśmy w naszej gamie pomidorów. Pomidory te uprawiane są w szklarniach, rosną w ziemi i dlatego czasem mają dziwne kształty. Na początku naszej przygody z tymi pomidorami mieliśmy dość spory problem, ponieważ klienci niechętnie chcieli kupować Pomidory które są powyginane mają dziwne odbarwienia, bądź ,miały nieregularne kształty. Wpadłem na pomysł aby częstować tymi pomidorami klientów którzy odwiedzali nasz sklep stacjonarny. kroiłem gargamele w taki sposób aby nie było widać ich dziwnych kształtów, leżały na jednym talerzyku a na drugim Pomidory tej samej odmiany tylko że wyselekcjonowane. I nie uwierzycie. Klientom bardziej smakowały te brzydactwa niż ładne równomiernie ukształtowane Pomidory. Niechętnie kupowali te brzydkie, natomiast nie trwało to długo, smak tych pomidorów jest nie do opisania, mi zawsze jak je jem przypominał się mój dziadek jak właśnie podlewa Pomidory, obrywa z nich zeschłe liście.
Pomidor zwyczajny jest jednym z najpopularniejszych i najczęściej kupowanych pomidorów. Należy do warzyw niskokalorycznych, choć w smaku jest delikatnie słodki. Pomidory posiadają ogromną liczbę możliwości przygotowania i ich wykorzystania. Można zrobić z nich ketchup, przecier, Sok, Koncentrat, Sos lub suszone Pomidory. Na podstawie wymienionych przetworów możemy zrobić np. zupę pomidorową, spaghetti, pizzę oraz to co sobie wymyślimy ;)
Pomidory dojrzewające na słońcu, są doskonałym źródłem minerałów, szczególnie potasu. Są zdrowsze i bardziej wartościowe, zawierają aż 10 razy więcej potasu niż świeże. W procesie wysuszania, pozbywają się wody, dlatego w mniejszej ilości mają więcej wartości. Dodatkowo, wspomagają nasz układ krwionośny, zapobiegając chorobom serca.
Pomidor malinowy sakiewka to pomidor o dosyć niecodziennym kształcie przypominającym paprykę. Miąższ jest mięsisty, delikatnie słodki. Tak jak zwykłe Pomidory posiada wiele właściwości takich jak: wspomaganie odchudzania, poprawa trawienia i wzmacnianie odporności.
Przepyszny pomidor malinowy ze skazami, drobne plamki, przebarwienia, soczyste i twardy.
Ser Queso de Oveja de Albéniz to owoc starannie opracowanej receptury Basków.
Jego wyjątkowy 3-miesięczny proces dojrzewania odbywa się w naturalnych jaskiniach.
Ser zrobiony jest z niepasteryzowanego mleka owczego. Jego konsystencja jest półsucha. Jego smak jest intensywny i niepowtarzalny z akcentem lekko pikantnym.
Ser sprzedawany jest w opakowaniu ok. *900g.
*Podana waga jest przybliżona
Ser Cabrales jest serem wytwarzanym z mleka krowiego, owczego lub koziego z przerostem niebieskiej pleśni. Produkowany jest według tradycyjnej metody i receptury. Dzięki wyjątkowej kremowej teksturze oraz wyjątkowemu i intensywnemu smakowi jest ceniony przez wielu smakoszy. Ser Cabrales może być wykorzystywany do wielu przepisów solo lub jako składnik ciepłych i zimnych Sosów. Komponuje się również świetnie z cydrem lub czerwonym winem.
Ser sprzedawany na kilogramy. Minimalna wartość to około* 300g. *Podana waga jest przybliżona
Scamorza jest tradycyjnym serem twarogowym miękkim, o kremowej konsystencji.
Tradycyjnie produkowany w kształcie wymyślnej gruszki, jest gładki i lśniącyJest to ser produkowany z mleka krowiego.
Scamorza to określenie stosowane w południowych Włoszech oznaczające “ścięty".
W tym przypadku jest to opis wyglądu sera.
Podawać go można z szynką, grzybami lub warzywami.
Ser idealny do pieczywa, sałatek, zapiekania i grillowania.
Ser sprzedawany jest w opakowaniu ok. *250g..
*Podana waga jest przybliżona
Ser Halloumi jest to cypryjski ser wytwarzany z mleka owczego lub mieszanki mleka owczego, koziego i krowiego, często z dodatkiem mięty. Jest to ser półtwardy, o białym kolorze, cechujący się dużą elastycznością. Ser halloumi może być spożywany świeży lub, dzięki wySokiej temperaturze topnienia, smażony bądź grillowany. Nasz ser jest serem oryginalnym, pochodzącym z Cypru.
Ser sprzedawany jest w opakowaniu ok. *250g.
*Podana waga jest przybliżona
Manchego to gatunek sera, który pochodzi z równiny La Manchy. Jest twardym, dojrzewającym serem, który charakteryzuje się niewielkimi dziurkami. Zasłużył na miano najpopularniejszego hiszpańskiego sera.
Nazwa Manchego pochodzi od nazwy gatunku owiec, a także od regionu, w którym jest wytwarzany.
Ser Manchego jest typowym serem stołowym, który można wykorzystać do przekąsek, np. do kanapek lub sałatek.
Idealnie komponuje się z czerwonym winem.
Świetnie odnajduje się w towarzystwie szynki, oliwek czy suszonych pomidorów. Hiszpanie uwielbiają go podawać z szynką serrano.
Ser sprzedawany na kilogramy. Minimalna wartość to około* 375g.
*Podana waga jest przybliżona
Manchego to gatunek sera, który pochodzi z równiny La Manchy. Jest twardym, dojrzewającym serem, który charakteryzuje się niewielkimi dziurkami. Zasłużył na miano najpopularniejszego hiszpańskiego sera.
Nazwa Manchego pochodzi od nazwy gatunku owiec, a także od regionu, w którym jest wytwarzany.
Ser Manchego jest typowym serem stołowym, który można wykorzystać do przekąsek, np. do kanapek lub sałatek.
Idealnie komponuje się z czerwonym winem.
Świetnie odnajduje się w towarzystwie szynki, oliwek czy suszonych pomidorów. Hiszpanie uwielbiają go podawać z szynką serrano.
Ser sprzedawany na kilogramy. Minimalna wartość to około* 375g.
*Podana waga jest przybliżona
Manchego to gatunek sera, który pochodzi z równiny La Manchy. Jest twardym, dojrzewającym serem, który charakteryzuje się niewielkimi dziurkami. Zasłużył na miano najpopularniejszego hiszpańskiego sera.
Nazwa Manchego pochodzi od nazwy gatunku owiec, a także od regionu, w którym jest wytwarzany.
Ser Manchego jest typowym serem stołowym, który można wykorzystać do przekąsek, np. do kanapek lub sałatek.
Idealnie komponuje się z czerwonym winem.
Świetnie odnajduje się w towarzystwie szynki, oliwek czy suszonych pomidorów. Hiszpanie uwielbiają go podawać z szynką serrano.
Ser sprzedawany na kilogramy. Minimalna wartość to około* 375g.
*Podana waga jest przybliżona
Ser Baldauf polne kwiaty to półtwardy ser wytwarzany jest z ekologicznego mleka siennego oraz ręcznie obtaczany mieszanką starannie dobranych kwiatów i ziół polnych z Alp. Wyjątkowe składniki tworzą niesamowitą kompozycję o doskonałych walorach smakowych oraz ciekawym wyglądzie. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do wina oraz jako składnik deski serów. Świetnie komponuje się z greckimi oliwkami.
Ser camembert z zielonym pieprzem, pełnotłusty. Delikatny, aromatyczny ser pleśniowy z dodatkiem zielonego pieprzu to idealny dodatek do kanapek i zapiekanek. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek oraz deski serów.
Dbamy o Twoją prywatność
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".Więcej o plikach cookies przeczytasz w naszej Polityce prywatności.
Ustawienia plików cookies
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.