Burak czerwony długi
towar niedostępny





Opis
Burak ćwikłowy, na pewno jedliście z niego barszcz, jarzynkę na ciepło, piliście Sok albo inne ciekawe danie.
Jeżeli ucieka Ci tlen przez Twoje komórki, ktoś zepsuł Ci krew i masz jej za mało, ciśnienie rozwala Ci głowę, a anemia zaczyna Cię wykańczać, buraki, buraki, buraki, jedz a zobaczysz poprawę.
Wiedzieliście, że burak to wspaniały środek krwiotwórczy, zapobiega anemii. Barwniki (tak to to, co się nie chce sprać z ubrań) zawarte w burakach są bardzo silnymi przeciwutleniaczami i czterokrotnie zwiększają przyswajanie tlenu przez komórki.
Polecany dla osób z nadciśnieniem i przyszłych mam, które noszą w sobie życie dla prawidłowego rozwoju płodu.
Uprawiany w Polsce w gospodarstwie z wieloletnią tradycją.
Produkty powiązane
Kalafior

Pochodzi z Cypru, dlatego nazywano go kiedyś kapustą cypryjską. Co ciekawe przypuszcza się, że kalafior jest zmutowaną odmianą kapusty głowiastej lub brokuła. Uprawiany był już w czasach starożytnych. Znany był w starożytnym Rzymie i Grecji, skąd rozprzestrzenił się na inne kraje europejskie. Do Polski warzywo to trafiło dzięki królowej Bonie na przełomie XVI i XVII wieku.
Kalafior może być spożywany surowy, gotowany lub pieczony, a w 100 gramach zawiera jedynie 23 kalorie !
Kalarepa

Warzywo znane było już w starożytnym Rzymie pod nazwą caulorapa, stamtąd trafiło do innych krajów Europy. Do Polski trafiło w XIX w. Warzywo zostało wyhodowane najprawdopodobniej z paszowej kapusty o zgrubiałej łodydze.
Wystarczy jedna, średnia główka kalarepy dziennie, aby pokryć zapotrzebowanie na witaminę C!
Kapusta biała głowa

Kapusta biała znana była już tysiąc lat przed naszą erą. W Starożytnym Rzymie warzywo uchodziło za antidotum zatrucia alkoholowego. Dlatego Rzymianie żuli liście surowej kapusty przed większym biesiadowaniem, a następnie przed podaniem każdej kOlejnej potrawy. Polska po raz pierwszy miała do czynienia z kapustą około XV wieku.
Jej właściwości odżywcze i zdrowotne mogą zadziwić. Na szczęście, Kapusta zostaje coraz bardziej doceniana i wraca do łask.
Kapusta czerwona głowa

Bogactwo składników odżywczych i właściwości antyoksydacyjne to już wystarczający powód, żeby nie odmawiać sobie tego warzywa. Ale można przytoczyć kOlejne argumenty: czerwona Kapusta jest niskokaloryczna – 100 gram tego warzywa dostarcza zaledwie 31 kcal. Jest dobrym źródłem błonnika i wpływa na obniżenie poziomu cholesterolu w organizmie.
Kapusta młoda głowa

Kapusta biała znana była już tysiąc lat przed naszą erą. W Starożytnym Rzymie warzywo uchodziło za antidotum zatrucia alkoholowego.
Kapusta pekińska

Kapusta pekińska pochodzi z północnych Chin oraz Japonii. Uprawiana była tam już w III wieku n.e. Do Europy i Stanów Zjednoczonych trafiła dopiero w latach 30 XX wieku.
W Polsce jest znana stosunkowo od niedawna, lecz wciąż zyskuje na popularności.
Pekinka wśród wielu swych zdrowotnych właściwości ma działanie antyoksydacyjne które zabija komórki odpowiedzialne za Parkinsona i Alzheimera.
Kapusta włoska

Do jej jedzenia namawiał sam Pitagoras. Warzywo docenili starożytni Rzymianie twierdząc, że to właśnie dzięki niemu mogą cieszyć się znakomitym zdrowiem i długim życiem. Jest zdrowsza i smaczniejsza niż Kapusta biała, a właściwości leczniczych ma nie mniej niż kiszona. Do Polski trafiła dzięki królowej Bonie. To uniwersalne lekarstwo cenione od ponad 4 tys. lat, dlatego warto poznać więcej jej prozdrowotnych właściwości.
Marchewka

Marchew to jedno z najpopularniejszych warzyw o bardzo wielu zastosowaniach. Zawiera karotenoidy, w tym beta-karoten, który ma bardzo pozytywny wpływ na stan i naturalny koloryt skóry. Jest warzywem niskokalorycznym, więc nadaje się do stosowania w dietach. Wykorzystywana jest w bardzo różnych potrawach od zup. Standardowo marchewkę sprzedajemy nie umytą, choć od marca do połowy września jest ona niedostępna.
Młoda Marchewka

Młoda Marchew - to przede wszystkim źródło karotenoidów takich jak luteina , likopen ,alfa - karoten , oraz beta - karoten , prowitamina A , czyli ,witamina A , która reguluje wiele kluczowych , dla prawidłowego funkcjonowania organizmu procesów , opowiadając m.in. za dobry wzrok.
Włoszczyzna

Włoszczyzna jest niezbędnikiem do przygotowania zupy, jest to uniwersalny zestaw warzyw do przygotowania wywaru. W skład włoszczyzny wchodzą: marchew, pietruszka, seler, por oraz Natak pietruszki.
Natka pietruszki

Natak pietruszki
Fantastyczne właściwości pietruszki znane są już od ponad 2000 lat. Zarówno korzenie jak owoce oraz liście wykorzystuje się w medycynie ludowej od stuleci.
Natak pietruszki wyróżnia się wartością odżywczą : zawiera ogromne pokłady witaminy C i beta-karotenu. Oznacza to, że nie tylko wzmacnia i oczyszcza organizm, poprawia również cerę i humor :)
Papryka czerwona

Papryka jest warzywem pochodzącym z ameryki południowej, a rozprzestrzeniona została głównie dzięki Węgrom. Swoje zastosowanie odnalazła głównie w kuchni, jest bardzo uniwersalna i posiada wiele sposobów użycia i przygotowania. W formie sproszkowanej to jedna z najczęściej używanych przypraw, szczególnie w kuchni meksykańskiej i hiszpańskiej. Paprykę można spożywać na surowo np. jako dodatek do kanapek lub upiec faszerowaną, ale można ją także grillować i gotować. Jest jednym z podstawowym składników leczo i zupy meksykańskiej.
Pomidor jajko czerwony

Średniej wielkości, żywo czerwone, mięsiste, jędrne i słodkie.
Produkt sprzedawany na kilogramy.
Produkt zmiennowagowy.
Dostępność: cały rok ( w okresie od kwietnia do listopada dostępny produkt polski w okresie zimowym listopad/marzec produkt pochodzenia Hiszpańskiego)
Na dokumentach (paragon, faktura) będzie rzeczywista waga produktu i cena do zapłaty będzie przeliczona wg tej faktycznej wagi produktu.
Por

Właściwości lecznicze pora zostały docenione już w starożytności. Cesarz Neron spożywał go , wierząc, że wywiera pozytywny wpływ na struny głosowe. Do Polski sprowadziła je królowa Bona i to właśnie dzięki niej por zakorzenił się w polskiej medycynie ludowej. Już wtedy stosowano go głownie do walki z reumatyzmem
Rzodkiew japońska

Rzodkiew japońska, często nazywana białą rzepą, daikon. Jedno z podstawowych warzyw uprawianych i spożywanych w Japonii. Daikon pochodzi z obszaru pomiędzy Morzem Śródziemnym a centralną Azją. Do Japonii dotarł ponad tysiąc lat temu przez Chiny.
W smaku przypomina czarną rzodkiew, można ją spożywać na wiele sposobów - suszoną, świeżą (tartą), gotowaną, marynowaną.
Biała rzodkiew jest zaskakująco zdrowa, zawiera sporo witaminy C, dostarcza również przeciwutleniaczy z grupy antocyjanów, należy do produktów o niskim indeksie glikemicznym.
Rzodkiewka

Rzodkiewka jest dość popularnym warzywem, charakteryzuje się ostrym, świeżym smakiem. Jest bogatym źródłem witaminy C, a ze względu na zawartość potasu, poprawia pamięć i koncentracje. Jest szczególnie polecana chorym na insulinooporność. Można ją dodawać do sałatek, kanapek lub twarogu.
Sałata masłowa

Sałata masłowa, czyli zwykła, najczęściej spotykana odmiana sałaty. Charakteryzuje się gładkimi, miękkimi listkami oraz delikatnym, słodkawym smakiem. Sałata masłowa jest nietrwała, po ok.3 dniach jej liście stają się bardziej wiotkie i mniej smaczne. Zaleca się spożywać ją głównie na surowo, ponieważ podczas obróbki termicznej traci ona wiele cennych właściwości.
Bataty

Batat znany też pod nazwami patat, kumara, wilec ziemniaczany, czy też po prostu słodki ziemniak to bardzo ciekawy i charakterystyczny gatunek ziemniaków, pochodzi z Ameryki Środkowej. Na tle innych ziemniaków wyróżnia go przede wszystkim słodki smak oraz pomarańczowa barwa. Ważnym faktem jest, że słodkie ziemniaki posiadają więcej właściwości oraz mają dużo niższy indeks glikemiczny niż większość znanych nam gatunków ziemniaków.
Bób

Bób należy do roślin strączkowych, ma postać dosyć sporych zielonych nasion. Ze względu na swoją niskokaloryczność i dużą ilość białka i błonnika jest świetną przekąską. Sporą zaletą bobu jest niewielki czas przygotowania oraz uniwersalność wykorzystania. Można go jeść też na surowo.
Brukselka

Brokuł

Cebula biała młoda

Młoda Cebula, idealnie nadaje się do surówek, pomidorów, na kanapki, do surówek z pomidorami i śmietaną. Nie dość że jest zdrowa bo działa na odporność to świetnie smakuje.
Cebula cukrowa

Cebule cukrowe to niektóre odmiany cebuli zwyczajnej, które wyróżniają się delikatniejszym, bardziej słodkim smakiem oraz białym, soczystym miąższem. Cebula cukrowa ze względu na swój delikatny smak polecana jest głównie do spożycia na surowo, dodatkowo nie traci ona wtedy żadnych właściwości. Już od XIX wieku Cebula znana jest z działania antybakteryjnego i przeciwwirusowego.
Cebula czerwona

Czerwona odmiana cebuli charakteryzuje się ciemnofioletowym kolorem łusek i skórki, za który odpowiada zawartość antocyjanów. Warto wspomnieć, że tak samo jak inne cebule zawiera ona mnóstwo wartościowych składników i właściwości. Jej smak i aromat jest znacznie delikatniejszy od zwykłej cebuli, a dodatkowo podczas krojenia nie podrażnia tak bardzo oczu. Czerwona Cebula może pełnić funkcję dekoracyjną, doda kolorytu każdej potrawie.
Cebula czosnkowa

Cebula to jedno z najpopularniejszych i najlepiej znanych warzyw na świecie. Stosowana we wszystkich kuchniach świata.
W naszym sklepie mamy cebulę zwykłą( żółta skórka), cukrową ( żółta skórka, słodki smak, kształt delikatnie podłużny), czerwoną(czerwona skórka), szalotkę(żółta skórka podłużna, twarda) i czosnkową ( twarda, biała skóra).
Cebula szalotka biała

Szalotka znana jest też jako Cebula szalotka, czosnek askaloński lub cebuloczosnek. Pochodzi z terenów Bliskiego Wschodu, Syrii i Izraela. Szalotka wyglądem przypomina podłużną cebulę, choć rośnie jak czosnek (w pęczkach po kilka sztuk). Aromatem przypomina czosnek, a smakiem delikatną, bardziej wyrafinowaną cebulę. Tak jak inne cebule posiada wiele cennych składników i właściwości.
Cukinia biała

Cukinia jest warzywem pochodzącym z rodziny dyniowatych. Należy do warzyw niskokalorycznych, odkwasza organizm i wspomaga odchudzanie. Jej dużą zaletą jest smak i możliwość przygotowania na wiele sposobów. Można ją gotować, piec, dusić, smażyć, a dodatkowo idealnie nadaje się do zup, sałatek, dań a nawet na grilla.
Cukinia zielona

Cukinia jest warzywem pochodzącym z rodziny dyniowatych. Odmiana została wyselekcjonowana we Włoszech, skąd wzięła się jej nazwa "zucchina", czyli "mała Dynia". Jest to jedno z pierwszych warzyw, jakie można podawać dzieciom. Smak cukinii jest delikatny, dzięki czemu można ją łączyć z wieloma produktami oraz przyprawami. Ogromną zaletą cukinii jest jej uniwersalność przygotowania, można dodawać ją nawet do ciast i deserów.
Cukinia żółta

Cukinię żółtą od zwykłej cukinii odróżnia przede wszystkim delikatniejszy smak i cieńsza skórka, dzięki której szybciej się ją gotuje. Jej intensywnie żółty kolor dodaje potrawom kolorytu. Cukinię można przygotować na wiele sposobów, jest bardzo uniwersalna. Najczęściej dodaje się ją do leczo, lub grilluje np. w postaci szaszłyków ale można z niej także zrobić alternatywną wersję Makaronu lub upiec faszerowaną.
Cykoria

Jak lubisz sałatki lub surówki, dodaj cykorie, oprócz tego, że ubędzie Ci kilogramów (nie polecam dla osób zza małą wagą, za bardzo schudniesz), poznasz jej ciekawy smak. Cykoria natomiast może wygląda niepozornie ale duszona lub zapiekana idealnie popieści Twoje podniebienie. Owo warzywo, jest doskonałym źródłem witamin, często polecana dla kobiet w okresie ciąży, ze względu na dużą zawartość kwasu foliowego. Natomiast przyszłe mamy pamiętajcie nie samą cykorią się karmcie pomimo to, że ma bardzo mało kalorii i świetnie wpływa na nerki, trawienie i skórę.
Czosnek

Nie wszyscy lubią jego zapach, natomiast wszyscy wiemy, że jest to jedyny na świecie naturalny antybiotyk. Hamuje rozwój bakterii, zwalcza infekcje, obniża ciśnienie krwi. Gdy dodasz go do potraw, wzbogacisz ich smak i aromat. W sprzedaży mamy tylko i wyłącznie polski czosnek odpowiednio przechowywany, aby zachować jego wszystkie walory smakowe i zdrowotne.
Szczypior z cebulką

Zawsze świeży szczypior z cebulką, młodą cebulkę i Szczypiorek pokrój drobno, cebulkę podsmaż na odrobinie masła, czujesz ten zapach, dodaj do wątróbki i podduś jakiś czas. Szczypiorek dodaj do sałatki, dodaj, odrobinę soli odrobinkę proszę, ciesz się smakiem i zapachem.
Fasola mokra najmniejsza

Jeżeli jej nie jadasz, to zacznij. Fasola to najwartościowszy pokarm, jaki istnieje tylko na ziemi. Fasola jest lekkostrawna, usuwa nadmiar cholesterolu. Natomiast posiada też nieprzyjemne wady, powoduje wzdęcia i gazy. Fasola mokra, wrzuć do garnka i gotuj. Fasola ta jest od razu gotowa, nie trzeba jej namaczać.
Fasola jaś mokra

Jeżeli jej nie jadasz, to zacznij. Fasola to najwartościowszy pokarm, jaki istnieje tylko na ziemi. Fasola jest lekkostrawna, usuwa nadmiar cholesterolu. Natomiast posiada też nieprzyjemne wady, powoduje wzdęcia i gazy. Fasola mokra, wrzuć do garnka i gotuj. Fasola ta jest od razu gotowa, nie trzeba jej namaczać.
Fasola mokra średnia

Jeżeli jej nie jadasz, to zacznij. Fasola to najwartościowszy pokarm, jaki istnieje tylko na ziemi. Fasola jest lekkostrawna, usuwa nadmiar cholesterolu. Natomiast posiada też nieprzyjemne wady, powoduje wzdęcia i gazy. Fasola mokra, wrzuć do garnka i gotuj. Fasola ta jest od razu gotowa, nie trzeba jej namaczać.
Fasola Szparagowa zielona POLSKA

Fasola Szparagiowa pochodzi z Ameryki Południowej, gdzie została udomowiona przez Indian. Do Europy trafiła dzięki Krzysztofowi Kolumbowi i jego zamorskim podróżom. W Polsce fasolę Szparagiową zaczęto uprawiać na początku XVI w. początkowo na ziarno, z czasem jednak zaczęto gotować ją w łupinach. Od wieków ceniona jest za swoje prozdrowotne właściwości.
W Polsce swoich największych fanów znalazła sobie w Zakliczynie, w województwie małopolskim. Od 2000 roku organizowane jest tam święto fasoli :)
Fasola mamut zółta

W naszym sklepie pełno już fasolki mamut. Jest trochę droższa, od tradycyjnej fasolki Szparagiowej ale za to bardzo smaczna. Obydwie stanowią znakomite białko roślinne jak również są niskokaloryczne i lekkostrawne. Podane z masłem i bułką tartą są pyszne, ale można je również podać na inne sposoby.
Fasola Szparagowa żółta POLSKA

Żółta Fasola Szparagiowa jest delikatniejsza w smaku niż Fasola zielona oraz zawiera więcej potasu i fosforu. Fasolka jest niskokaloryczna oraz posiada niski indeks glikemiczny, polecana jest cukrzykom, kobietom w ciąży oraz wszystkim pozostałym :).
Fasola mamut zielona

Fasola mamut jest to Fasola Szparagiowa, natomiast jej strączki są szersze i bardziej mięsiste. Zazwyczaj, fasole Szparagiową jemy z masłem i bułką tartą, natomiast tą możemy przyrządzać w różny sposób. Osobiście jem ją zamiast kotletów schabowych.
Bakłażan

Bakłażan lub inaczej oberżyna znana jest nam jako warzywo, choć z botanicznego punktu widzenia jest to owoc, pochodzi z Indii.
Bakłażan ma ciemnofioletową barwę, jasny, kremowy miąższ oraz podłużny kształt. Zawiera mnóstwo soli mineralnych, fosforu, wapnia i dużo błonnika. Jest niskokaloryczny. Działa antywrzodowo i antyalergicznie. Zapobiega starzeniu i poprawia wygląd włosów i paznokci.
Cebula zwykła

Czosnek Cebula, Cebula żółta lub po prostu Cebula, to warzywo o wielu właściwościach. Cebula zwyczajna charakteryzuje się intensywnym, ostrym smakiem i aromatem, za który odpowiadają związki siarki. Choć cebulę wykorzystuje się głownie jako dodatek do potraw, to nie każdy wie, że posiada ona także szereg właściwości zdrowotnych, które znane były już w starożytności. Egipcjanie przypisywali cebuli zdolność zwalczania demonów, a Rzymianie uznawali ją za lek na wszelkie dolegliwości.
Chrzan korzeń

Chrzan jest niewielką rośliną z rodziny kapustowatych. Jedną z najważniejszych części tej rośliny jest długi korzeń o bardzo charakterystycznym, silnym i ostrym smaku i aromacie. Chrzan wykorzystywany jest głównie jako przyprawa ale posiada on także wiele właściwości, dzięki którym można go stosować jako domowe lekarstwo.
Czarna rzepa

Czarna rzepa jest pogromcą bakterii, wirusów i grzybów. Ma właściwości lecznicze, wspiera cały organizm. Reguluję pracę wątroby, żołądka, jelit i zapobiega wzdęciom. Obniża ciśnienie krwi i przede wszystkim wzmacnia skórę i włosy.
Rzepa charakteryzuje się czarną twardą, bulwą z białym miąższem, która pomimo ostrego i intensywnego smaku jest bardzo soczysta. Można spożywać ją na surowo lub po obróbce cieplnej.
Dynia hokkaido

Dynia hokkaido należy do mniejszych odmian dyni, jej waga zazwyczaj nie przekracza 2 kilogramów, a kształtem przypomina dużą cebulę. Swoją nazwę zawdzięcza japońskiej wyspie hokkaido, z której pochodzi. Ma charakterystyczny słodko orzechowy smak, niektórym przypomia smak batatów lub pieczonych kasztanów. Skórka ma kolor pomarańczowo-czerwony, a miąższ jasnopomarańczowy. Odmiana hokkaido jest szczególnie ceniona przez kucharzy, ze względu na ogromną uniwersalność i różnorodność w przygotowaniu. Dynię można podawać zarówno na słodko jak i na słono, można zrobić z niej zupę, leczo, gulasz, risotto lub alternatywną wersję frytek czy Makaronu. Możemy odnaleźć również wiele przepisów na dyniowe placki, racuchy, muffinki i sernik. Ze względu na niewielki rozmiar świetnie nadaje się do faszerowania i zapiekania, a pozostały miąższ do przygotowania przecieru lub marmolady.
Burak czerwony okrągły

Burak ćwikłowy, na pewno jedliście z niego barszcz, jarzynkę na ciepło, piliście Sok albo inne ciekawe danie.
Jeżeli ucieka Ci tlen przez Twoje komórki, ktoś zepsuł Ci krew i masz jej za mało, ciśnienie rozwala Ci głowę, a anemia zaczyna Cię wykańczać, buraki, buraki, buraki, jedź a zobaczysz poprawę.
Wiedzieliście, że burak to wspaniały środek krwiotwórczy, zapobiega anemii, stosowany przy białaczce. Barwniki (tak to to, co się nie chce sprać z ubrań) zawarte w burakach są bardzo silnymi przeciwutleniaczami i czterokrotnie zwiększają przyswajanie tlenu przez komórki.
Polecany dla osób z nadciśnieniem i mamuś, które noszą w sobie życie dla prawidłowego rozwoju płodu.
Sok 100% jabłko burak

Sok z jabłka i buraka ćwikłowego. Sok w szklanej butelce 330 ML.
Sok 100% burak-ogórek kiszony 330ml

Idealna dawka witamin z samego rana, wspomaga dietę jak i również odporność.
Kiełki buraka Bio

Kiełki buraka to samo zdrowie! Mając na uwadze fakt w jak stresujących i szybkich czasach....
Botwina z burakami

Sok z kiszonego buraka

Sok z kiszonego buraka ma silne działanie przeciwzapalne i przeciwalergiczne. Spożywany terapeutycznie jako napój zdrowia, wzmacnia układ odpornościowy, oczyszcza krew, zwalcza zmęczenie, alergie i problemy trawienne. Poprawia mikroflorę jelit i aktywność metaboliczną.
Sok z buraka kiszony bio 300 ml

Ekologiczny Sok z buraka kiszonego 300ml
Sok bezpośrednio tłoczony z kwaszonych buraków z czosnkiem, następnie pasteryzowany.
Składniki: składniki pochodzą z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem AGROBIOTEST NR 04494-B.
-Sok z buraków, czosnek.
Sok pasteryzowany przed wypiciem wstrząsnąć. po otwarciu przechowywać w temp. 4'C.
Kimchi z burakiem i czosnkiem

Kimchi płatki kapusty z marchewką, burakiem, czosnkiem i chili.
Pesto z buraka i kalafiora bio 130 g - Alce Nero

SKŁADNIKI
burak* (41 %), Cebula*, kalafior* (10 %), ziemniak*, seler*, ocet Jabłkowy*, marchew*, oliwa z oliwek extra virgin*, sól, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 260 kJ/62 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 7,4 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 1,4 g
Sól: 0,97 g
ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Nasiona buraka bio na kiełki 30 g - dary natury

SKŁADNIKI
burak nasiona* 100%
*produkt rolnictwa ekologicznego
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W warunkach domowych kiełki przygotowujemy w następujący sposób:
Bierzemy płytki talerz, wykładamy go watą lub innym materiałem chłonącym wodę. Na watę sypiemy pojedynczą warstwę nasion buraka i podlewamy wodą, najlepiej przegotowaną i letnią. Wodę należy uzupełniać tak, aby gaza była cały czas mokra. Nasiona umieszczamy w ciepłym i najlepiej ciemnym miejscu. W zależności od gatunku kiełkowalnej rośliny, kiełki ukazują się po 2-4 dniach. Przy nasionach grubych, np. Groch, soja, cieciorka itp. lub nasionach z łupiną np. Dynia, słonecznik, kiełki ścinamy przed spożyciem, a nasiona drobne używamy w całości.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Zakwas z buraków kiszonych bezglutenowy bio 500ml. - Bio Food

Produkt NFC - tłoczony, nie z Koncentratu.
Produkt pasteryzowany.
Burak czerwony świeży bio

Buraki pakowane są w siatkę. Produkt waży około 1,00 kg. Podana cena to cena za 1 kilogram buraków.
Dostępność: lipiec - maj.
Na dokumentach będzie rzeczywista waga produktu i cena do zapłaty będzie przeliczona według tej wagi.
Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.